Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu hk

14 Aralık 2020
İlgi: Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasının 04.12.2020 tarih ve 1460 sayılı yazısı,
İlgide kayıtlı yazıda, TOBB'nin yurtdışında muadili olan özel sektör kuruluşları (Oda/Birlik/Federasyon) ile kurumsal işbirliğini geliştirme çabaları kapsamında, Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu kurulmuş bulunmaktadır. TOBB tarafından kurulan Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumuna eş başkan olarak Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY seçilmiştir.
İkili "Oda Forumları" kapsamında, hem Türkiye'de hem de muhatap ülkede olmak üzere, mevcut koşullarda dikkate alınarak, geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmekte olup, bu etkinlikler ile Türk tarafı üyelerinin kendi aralarında, hem de karşı kanat üyeleri ile bir araya gelmesine imkan sağlanmaktadır. Ayrıca düzenlenen geniş katılımlı etkinliklerde yine muhatap ülkenin resmi yetkilileri ve çeşitli sektörlerdeki firma temsilcileri ile ikili görüşme fırsatları sunulmaktadır.
Üyelerimizin arasında Bulgaristan ile ticaret yapan firmaların "Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu"na kayıt yaptırmaları önem arzetmektedir. Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu'na kayıtlar ücreti ve yıllık aidat ödemeleri bulunmaktadır. Bulgaristan ile ticari ilişkileri olan Üyelerimizin https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/Sayfalar/AnaSayfa.php linkinden Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odasına kayıt yaptırabilirsiniz.
Bilgilerinize sunarız.