KURUMSAL START-UP YILDIZLARI ÖDÜLLERİ Sahiplerini Buldu

14 Aralık 2020
İlgi: ICC Türkiye Milli Komitesinin 14.12.2020 tarihli e-postası,
İlgide kayıtlı e-postada, Mayıs ayında başvuru duyurusu yapılan “Kurumsal Start-up Yıldızları Ödülleri” sahiplerini bulduğu ve ödül töreninin 15 Aralık 2020 saat 22.00’da düzenleneceği belirtilmiştir.

E-postada devamla, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve uluslararası danışmanlık firması “Mind the Bridge” işbirliğinde düzenlenecek olan “Kurumsal Start-up Yıldızları Ödülleri”, ICC Girişimcilik Merkezi’nin en önemli girişimlerinden biridir.

Etkinlik, ICC Genel Sekreteri John Denton ve ICC İcra Kurulu üyesi Candace Johnson’ın ev sahipliğinde, AB Yenilikten Sorumlu Komisyon Üyesi Mariya Gabriel ve Fransa Dijital Ekonomi Dışişleri Bakanı Cedric O. ve ICC Fransa Yönetim Kurulu üyesi ve eski Fransız Dijital Ekonomi Bakanı Axelle Lemaire’in katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Avrupa Komisyonu’nun Start-up Avrupa inisiyatifi kapsamında 2016’dan itibaren düzenlenen “Kurumsal Start-up Yıldızları Ödülleri” açık inovasyon alanındaki en aktif kurumsal şirketlerin tanınmasını amaçlamaktadır.

Bu ödül; şirketlerin alanında lider bir öncü olarak tanınması, ekonomik rekabetçiliğin artırılması ve yeni nesil iş dünyası liderlerinin desteklenmesi için bir fırsat olacaktır.

Tanıtım videosu için tıklayınız.

Canlı yayına bağlanmak için tıklayınız.

Daha fazla bilgi için ICC Türkiye Milli Komitesi / ICC Girişimcilik Merkezi - İstanbul Bölge Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.