Sanayi İşbirliği Projeleri

17 Aralık 2020
İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün 11/12/2020 tarih ve 59 sayılı yazısı,
İlgide kayıtlı yazıda, Kamu alımlarında yeniliği, yerlileşmeyi ve teknoloji transferini teşvik etmek ve kamu alımları yoluyla yerli sanayinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla Bakanlığımızca Sanayi İşbirliği Projeleri (SİP) çalışmaları yürütülmektedir.
Sanayi İşbirliği Projelerine (SİP) ilişkin Bakanlığımız yazısı ekte gönderilmiştir.
Güvenlik, izleme, gözlem, kontrol, yazılım, bilişim, haberleşme, tespit ve takip, enerji üretim ve dağıtım, arama ve sondaj, altyapı, tıbbi cihaz, elektronik sistem, raylı sistem ve demiryolu araçları, kara, hava ve deniz araçları vb. başta olmak üzere kurumunuz ihtiyaçları doğrultusunda SİP uygulamasına tabi olarak tedarik edilebilecekmal ve hizmet alımları ile yapım işlerinin belirlenmesi ve 15 Ocak 2021 tarihine kadar Bakanlığımız Sanayi Genel Müdürlüğü'ne iletilmesi istenilmektedir.
Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla.