Start-Up"lar için Temel Hukuk Bilgileri: ICC Model Sözleşmeler 29 Haziran 2021

17 Haziran 2021
SAYIN ÜYEMİZ,
İlgi:  Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi'nin 17.06.2021 tarih li epostası,
İlgide kayıtlı e-postada, ICC tarafından düzenlenen “"Start-Up’lar için Temel Hukuk Bilgileri” programı kapsamında üçüncü etkinlik olarak 29 Haziran 2021, saat 12.00’deICC Model Sözleşmeleri ile ilgili bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Yeni kurulmuş ve köklü bir şirketler için iyi hazırlanmış bir sözleşme, sözleşmenin tüm taraflarının sorumluluğunu ortaya koymaktadır. Kötü hazırlanmış bir sözleşme size ve işletmenize zaman ve paraya mal olabilir.

ICC'nin Model Start-up Sözleşmeleri, sözleşmelerini hızlı ve kolay bir şekilde hazırlamak ve müzakere etmek isteyen girişimciler için kullanıcı dostu bir kaynaktır.

Katılımcılar, etkinlik sırasında paylaşılacak özel bir kod sayesinde ICC’nin Model Başlangıç Sözleşmelerinde% 50 indirim kazanabileceklerdir.

Eğitimde yer alacak konular genel olarak aşağıdaki gibidir:

• Hissedarlık Sözleşmesi
  • Yönetici Hizmetleri Sözleşmesi