İşletmem İnternette Eğitimi

2 Eylül 2021

02/09/2021

Odamız ve TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde 10 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek “GoDaddy ile İşletmem İnternette” eğitimine katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Girişimcilerin ve özellikle küçük işletmelerin teknolojinin getirdiklerini fırsata çevirmelerine yardımcı olmak amacıyla hayata geçirilen “GoDaddy ile İşletmem İnternette” eğitimi, 10 Eylül 2021 Cuma günü 14:00-17:00 saatleri arasında Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Her iş sahibinin teknik bilgiye ve yüksek bütçelere sahip olmadan, kolaylıkla bir web sitesi kurup, işletebileceği olgusundan yola çıkan eğitim yarım gün sürecek ve sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Web sitesi kurulumu, online varlık oluşturma, alan adı kaydı ve bugün karşı karşıya olduğumuz siber risklerin de masaya yatırılacağı eğitim uygulamalı olacaktır.

Katılımcıların laptop bilgisayar ile gelmeleri gerekmektedir.

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00-17:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimimiz kontenjanla sınırlı olup (25 Kişi) eğitime kayıt yaptıranların laptop bilgisayar ile gelmeleri gerekmektedir. Eğitimimiz Ücretsizdir.