Türkiye - Pakistan YDSK Ticaret ve Yatırım OÇG Toplantısı ve SEÇ İzleme

22 Eylül 2021

İlgi: TOBB’nin 21.09.2021 tarihli ve 84403118-720- 8535 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) VII. Toplantısı'nın, 6 Ekim 2021 tarihinde ülkemizde düzenlenmesi öngörüldüğü ve bu kapsamda, YDSK Toplantısı öncesinde Ticaret ve Yatırım Ortak Çalışma Grubu (OÇG) Toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Toplantıda YDSK Eylem Planındaki gelişmeler ile ilişkilerin geliştirilmesine yönelik yeni görüş ve önerilerin ele alınması beklenmekte olup, konuyla ilgili TOBB’den bilgi notu talep edilmektedir.

Üyelerimizin ikili ilişkilerinde kaydedilen gelişmeler ile toplantı gündemine alınmasında fayda görülen yeni görüş ve önerilere ilişkin notların, 23 Eylül 2021 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.