Firmalar Arası Tanışma ve Ağ Toplantısı

10 Kasım 2021

10/11/2021

Odamız ve TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu iş birliğinde 12 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek “Firmalar Arası Tanışma ve Ağ Toplantısına” katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu toplantı 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 16:00’te Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Firmalar Arası Tanışma ve Ağ Toplantısı (Speed Networking), temel olarak bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya gelen katılımcıları içermektedir. Firmalarımızın/Girişimcilerimizin yeni pazarlara açılması ve satış havuzlarını genişletmesi için gerçekleştirilecek toplantıya katılmanızdan memnuiyet duyarız.

Program:

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 16:00

Etkinliğimize / Toplantımıza http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Yanınızda çok sayıda kartvizitle sizleri etkinliğimize bekliyoruz.