ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Eğitimi

29 Nisan 2022

29/04/2022

Odamız tarafından 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek “ISO 50001 ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ” konulu eğitimimize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu eğitim 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 10:00’da Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Eğitim İçeriği : ISO 50001 Enerji yönetim sisteminin kuruluşlara faydaları, ISO 50001 standardının genel istekleri ve Enerji yönetimi ile ilgili yasal zorunluluklar

Eğitmen : Mikdat Yiğit ŞİMŞİT

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimlerimize/Seminerlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz/Seminerimiz Ücretsizdir.