E-İHRACAT Bilgilendirme Semineri

5 Mayıs 2022

05/05/2022

Odamız ve Alibaba.com Türkiye Temsilcilerinden Tradefive İş Birliğinde E-İHRACAT Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirilecektir. Alibaba.com Türkiye Temsilcilerinden Tradefive Genel Müdürü Emrah CORA Tarafından Alibaba.com'un avantajları, e-ihracat fırsatları hakkında bilgi verilecektir.

Söz konusu seminer 12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14:00’te Odamız Batı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Konuşmacılar: Emrah CORA

Seminer içeriği:

• Seminerin Amacı, Ülkemizdeki İhracatçı Sayısını Arttırmak, Yeni Pazarlar Ve Yeni Alıcılar Yaratacak Fırsatları Alibaba.com Aracığıyla Tanıtmak.
  • Seminer Yaklaşık 45 ile 50 dk Arası Sürmektedir.
  • Seminer Öncesinde Katılımcılara Alibaba.com’da Başarılı Olmuş Firmaların Başarı Videoları İzletilmektedir.
  • Seminerin Son Bölümünde Alibaba.com’un Temel Amaçları Katılımcılara Gösterilmekte Olup Soru Cevap Bölümüyle Tamamlanmaktadır.
  • Ticaret Bakanlığı Alibaba.com Üyelik Teşviğine Ek Olarak Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Üyelerine Özel Hazırlanacak İndirimli Alibaba.com Üyelikleri Hakkında Bilgi Paylaşımında Bulunulmaktadır.

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00

Eğitimlerimize https://www.corlutso.org.tr/akademi (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

NotEğitimimiz/Seminerimiz Ücretsizdir.