Çorlu TSO 1., 8. ve 15. Meslek Komiteleri Çerkezköy TSO 1. Meslek Komitesi İle Kıyaslama Çalışması Yaptı

7 Kasım 2018
Çorlu TSO  1., 8. ve 15. Meslek Komiteleri Çerkezköy TSO 1. Meslek Komitesi İle Kıyaslama Çalışması Yaptı

Odamız 1., 8. ve 15. Meslek Komitesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 1. Meslek Komitesi arasında 06 Kasım 2018 Salı günü kıyaslama çalışması gerçekleşti.

Kıyaslama çalışmasına; Odamız 1. Meslek Komite Başkanı Nurdoğan Yavuz, Başkan Yardımcısı Hidayet Kılıç, Komite Üyeleri; Haşim Yiğit, İsmail Güven, Köksal Dündar,  8. Meslek Komite Başkanı Yaşar Yılmaz, Komite Üyesi Zeynel Yurtseven, 15. Meslek Komite Başkanı; Nihal İşbilen, Komite Üyeleri; Faysal Çakmak, Elif Perçinoğlu, Sunay Güler  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 1. Meslek Komite Üyeleri; Canip Etçioğlu, Sami İkizler ve Satılmış Arıcı katılımda bulundu.

Toplantıda; sektörel sorunlar hakkında istişarelerde bulunularak Meslek Komiteleri kıyaslama çalışması yapıldı.

HABER GÖRSELLERİ