Odamız 13. Meslek Komitesi Davet ve Organizasyon Hizmeti Veren Üyelerimiz İle Bir Araya Geldi

3 Nisan 2024

Odamız 13. Meslek Komitesi davet ve organizasyon hizmeti veren üyelerimiz ile bir araya geldi.

Toplantıya; 13. Meslek Komitesi Başkanı  Alev ARSLAN, Başkan Yardımcısı Seran BOZKURT, Komite Üyeleri; Hüseyin ERSOY, Umut GÜNGÖR, Özbuğ AKSAN, Hüseyin TOKER, Fantom Organizasyon Reklam Prodüksiyon Turizm San. ve Tic. Ltd.Şti. Yetkilisi Ayça ALBAYRAKTAR, Trakya Etkinlik Ajansı Tic. Ltd. Şti. Yetkilileri Müge Canbaz, Gökçe KORKMAZ, FM Organizasyon Hizmetleri Prodüksiyon Reklamcılık Turizm San. ve Tic.  Ltd. Şti. Yetkilisi Bülent ÖZGÜR katılımda bulundu.

Toplantıda; sektörel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.