Sigortacılık Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı´nın İkincisi Odamızda Gerçekleşti

21 Mart 2019
Sigortacılık Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı´nın  İkincisi  Odamızda Gerçekleşti

Odamız 13. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin bulunması kapsamında 21 Mart 2019 Perşembe günü “Sigortacılık Sektör Sorunları  ve  Çözüm Önerileri Çalıştayı”nın ikincisi  Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Çalıştaya;  Odamız  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, 13. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Alev Arslan, Komite Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Umut Güngör, Ümit Kurtulmuş, Hüseyin Toker, Seran Bozkurt ve Sigorta Acenteleri Yetkilileri katılımda bulundular.

Çalıştayda konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Sigortacılık Sektör Sorunları  ve  Çözüm Önerileri Çalıştayı”nın ikincisi gerçekleştiriliyor.  Şuan sigortacılık sektörü olarak bir araya gelen ve en çok görüş bildiren meslek grubusunuz. Önümüzdeki rekabet ortamından dolayı sektörde sıkıntılar yaşanmaktadır. Bizler buradayız. Ne kadar birlik olunursa ve sıkıntılarınızı bizlere aktarırsanız sorunların çözümü noktasında daha çok üzerine gideriz. Yeter ki bir araya gelelim” ifadelerini kullandı.

Çalıştayda; Sigortacılık sektör sorunları ve çözüm öneri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ