Türk Kırgız İş forumu Bişkek 6 Ağustos 2021

27 Temmuz 2021
SAYIN ÜYEMİZ,
İlgi: TOBB'nin 26.07.2021 tarihli e-postası,
İlgide kayıtlı e-postada, Türkiye-Kırgız Cumhuriyeti Hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu Eş Başkanı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay'ın KEK 10. Dönem Toplantısı vesilesiyle yapacağı Kırgız Cumhuriyeti ziyareti kapsamında 6 Ağustos 2021 tarihinde Kırgız Cumhuriyeti'nin başkenti Bişkek'te Kırgız - Türk İş Forumu'nun düzenlenmesi planlanmaktadır.
Birliğimiz ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu işbirliğinde, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Ulukbek Maripov'un teşrifleri ile gerçekleştirilmesi öngörülen İş Forumuna katılmayı düşünen Üyelerimizin ekte yer alan form aracılığı ile katılım teyitlerini en geç 4 Ağustos 2021, saat 16.00'ye kadar Birliğimize (Adem Kula, Tel: 0212 324 95 42, E-posta: [email protected] ) bildirmeleri gerekmektedir.

Program ayrıca iletilecektir.
Bilgilerinize sunarız,