Çorlu TSO 5. Meslek Komitesi 500 Büyük Sanayi Kuruluşu İçerisinde Yer Alan Üyelerimizi Ziyaret Etti

11 Temmuz 2023
Çorlu TSO  5. Meslek Komitesi 500 Büyük Sanayi Kuruluşu İçerisinde Yer Alan Üyelerimizi Ziyaret Etti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komite Başkanı Vildan YAYLACIK UYANIK, Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal ATAK, Komite Üyeleri Cem TUNALI, Nüvir KIRÇUVAL, Ahmet MERT ve Ufuk ÇAKMAK odamız üyesi olan ve 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içerisinde yer alan üyelerimizi ziyaret etti.

Bu program kapsamında ziyaret edilen firmalar, Korozo Ambalaj San.ve Tic. A.Ş., Indorama Ventures Corlu Pet San. A.Ş., Eurotec Mühendislik Plastikleri San.ve Tic. A.Ş. ve Frimpeks Kimya ve Etiket San.Tic. A.Ş. olurken, ziyaretler esnasında firmalarımız başarılarından ve bölgemize olan katkılarında dolayı tebrik edildi ve plaketleri takdim edildi. Ayrıca ziyaretler esnasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; odamız ve 5. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ