Çorlu TSO 9. Meslek Komitesi ve Biga TSO Sektörel Değerlendirme ve İş Birliği Toplantısını Gerçekleştirdi

14 Temmuz 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 9. Meslek Komitesi ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Sektörel Değerlendirme ve İş Birliği Toplantısını Gerçekleştirdi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Biga Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Biga TSO Meclis Başkanı Melih AKYIL, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat ÇAKIR, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik BAŞARIR, Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan AKIN, Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ergin SEZEN, Biga TSO Meclis Üyesi Erol ŞENER, Biga TSO 2. Meslek Komitesi Başkanı Ali AYDIN, Biga TSO 8. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin KEÇECİ, Biga TSO 8. Meslek Komitesi Üyesi İbrahim KARAKUŞ, Biga TSO 7. Meslek Komitesi Başkanı İrfan ÇINAR, Biga TSO 7. Meslek Komitesi Üyesi Ezel DİŞLİ katılırken Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ise Çorlu TSO 9. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Özlem ÜNAL, 9. Meslek Komitesi Üyesi Zihni KUMAŞOĞLU, 9. Meslek Komitesi Üyesi Necati YILDIZ ve 9. Meslek Komitesi Üyesi Fatih Turgay KARACA katılım sağladılar.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantı sonrasında bölgesel ziyaretlerde de bulunuldu. Bu ziyaretler kapsamında Doğtaş ve Decortie firmaları ziyaret edildi.

Toplantılar ve ziyaretler kapsamında karşılıklı sektörel değerlendirmelerde bulunarak, bilgi paylaşımları yapıldı.

HABER GÖRSELLERİ