Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komitesi´nden 500 Büyük Sanayi Kuruluşu İçerisinde Yer Alan Üyelerimizi Ziyaret

23 Ağustos 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 3. Meslek Komite Başkanı İbrahim Yıldız, Komite Başkan Yardımcısı Celal Öğücü, Komite Üyeleri; Erdim Noyan ve Aykut Ayyıldız odamız üyesi olan ve 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içerisinde yer alan üyelerimizi ziyaret etti.

Bu program kapsamında; Tayeks Dış Ticaret ve Tekstil San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Osman Hulusi Toprak, Genel Müdürü Burak Karaarslan, Yıkama Direktörü Tolga Kütük ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Belkıs Bilgin hazır bulundu.

Ziyaretler esnasında firmalarımız başarılarından ve bölgemize olan katkılarında dolayı tebrik edildi ve plaketleri takdim edildi. Ayrıca yaşanılan sektörel sorunlardan bahsedildi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; odamız ve 3. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ