Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Sektörel Değerlendirme ve İş Birliği Toplantısını Gerçekleştirdi.

14 Eylül 2023

Toplantıya ev sahipliği yapan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 9. Meslek Komitesi Başkanı Abdullah ŞEN, Başkan Yardımcısı Taner NAZIROĞLU, Komite Üyesi Aykut UYMUR ve oda Genel Sekreteri Aydoğan GİRGİN katılırken, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ise 7. Meslek Komitesi Başkanı Ergin FINDIRK, Başkan Yardımcısı Tamer ÖZKÜTÜK, Komite Üyesi Erdem ERGÖR ve Komite Üyesi Ali Rıza FINDICAK katıldı.

Toplantılar ve ziyaretler kapsamında karşılıklı sektörel değerlendirmelerde bulunarak, bilgi paylaşımları yapıldı.