Odamız 14. ve 12. Meslek Komite Üyeleri Çorlu Bölgesinde Yaşanan Servis Sorunları Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundular

20 Eylül 2023

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 14. ve 12. Meslek Komitesi üyeleri, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Nadir Samancı, S.S 163 No'lu Çorlu Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatif Başkanı Çağdaş Şahin ile bir araya gelerek Çorlu bölgesinde yaşanan servis sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Toplantıya; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 14 Meslek Komite Başkanı Raşit İldoğan, Komite Üyeleri; Hülya Perin Meriç, Onur Akçay ve Ömer Hersekli, 12. Meslek Komitesi Başkanı Kazım Çelebi,  Komite Üyeleri; Orhan Çebi, Hakkı Şen ve Vedat Sevim katılımda bulundu.